Tillbaka till jobbet

Nu är det dags att gå tillbaka till jobbet, efter 4 härliga semesterveckor. Så ikväll bör jag lägga mig i tid, jag skall ställa klockan tidigt, ta på mig långbyxor och packa lunchlåda. Det har verkligen varit ett antal härliga veckor, men härligt väder och dagar som har legat oplanerade framför mig och barnen. Nu fortsätter mannen med 2 veckor till innan barnen skall tillbaka till skola och förskola. Viola har senaste veckan pratat om sina kompisar varje dag. William har nog också börjat tänka på skolan, men han är lite mer nervös inför ny skola, ny klass och nya vänner.

Jag har lite blandade känslor inför morgondagen. Det är skönt med rutiner och på ett sätt är det roligt att sätta tänderna i höstens möjligheter. Men samtidigt så vet jag att hösten är en väldigt hektisk tid då det är mycket planering, budgetarbete, medarbetarsamtal mm. Jag har dock efter lite tankar på jobbet i helgen valt att se det som en utmaning. Jag skall lyckas balansera jobbet och hemmalivet bättre i höst.

W och V vill börja på mulle i höst och V har redan börjat prata om gympa. Så med egna aktiviteter för familjen och mig så hoppas jag på att jag kan hitta en bra balans.