Om Cecilia

Detta är jag:
Jag jobbar som Platschef på Ramlösa Hälsobrunn som är en del av Carlsberg Sverige. Har jobbat på Carlsberg Sverige sen 2006 och tillträdde som första kvinnliga Platschefen i Ramlösas historia som 29:åring 2010. 2012 fick jag priset ”Årets unga chef” på Kompetensgalan, jag var med på Veckans affärers lista över ”101 supertalanger” och jag var med på Ledarnas lista ”Framtidens kvinnliga ledare”. Tack vare detta har jag sen dess haft förmånen att åka runt i Sverige och föreläsa för företagare, studenter, entreprenörer mm. Detta är otroligt roligt och jag har fått förmånen att fundera på hur är jag som ledare, vad tror jag på och hur vill jag jobba och utvecklas.

Min-sida

Det är frågor relaterade till ledarskap jag kommer skriva om på denna blogg. Ledarskap bedriver vi allihopa mer eller mindre omedvetet! Den självklara ledarrollen för många är chefsrollen, men sen har vi föräldern, idrottsledaren, klassföräldern, den informelle ledaren på jobbet, studenten som engagerar sig, djurägaren mm mm. Vi kan hitta ledarskap i allt. Det är det jag tycker är så fascinerande och spännande.

Mitt syfte med denna blogg:
Jag vill inspirera andra till att gå utanför sin bekvämlighetszon och inse att varje individ har sin egen framtid helt och hållet i sina egna händer! Den enda begränsningen för oss är i vårt eget huvud! Med rätt inställning och beslutsamhet finns det inga gränser. Nej, livet är inte rättvist. Men vi kan alla göra något bra av vårt liv om vi tar tag i det och tar ansvar för vår egen lycka.

2 reaktion på “Om Cecilia

 1. Bella Cotter

  Jag ville läsa några resentioner om ”Riva pyramiderna”, och hittade dig, och denna webbplats. Jättekul och inspirerande. Nu lyssnar jag på boken och liksom du fascineras jag av den. Härligt när man hittar något som får en att växa.
  Jag ska även ge mig i kast med denna bloggen för den verkar riktigt intressant.
  Trevligt att ”träffas” 🙂
  Hälsningar från Bella Cotter

  Svara
  1. Cecilia Rönn

   Hejsan Bella

   Vad roligt att höra. Det är också spännande tycker jag att boken skrevs för så länge sedan och ändå känns väldigt aktuell. Hoppas du kan inspireras av några saker jag har reflekterat kring. Trevligt att ”träffas” (=

   Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *