Om Cecilia

Min yrkeskarriär:
Jag arbetare just nu som Lean Manager för supply chain på Carlsberg. Att ha en roll där min uppgift är att genom andra driva engagemang för att jobba med ständiga förbättringar och utmana sig själv och sina kollegor i arbetet är både roligt och utmanande. Jag är otroligt glad över mina mer än 10 års erfarenhet av att ha jobbat som operativ chef i olika delar av en produktionsorganisation för att ha den erfarenheten med mig.

Har jobbat på Carlsberg Sverige sen 2006 och tillträdde som första kvinnliga Platschefen i Ramlösas historia som 29:åring 2010. 2012 fick jag priset ”Årets unga chef” på Kompetensgalan, jag var med på Veckans affärers lista över ”101 supertalanger” och jag var med på Ledarnas lista ”Framtidens kvinnliga ledare”. Tack vare detta fick jag förmånen att åka runt i Sverige och föreläsa för företagare, studenter, entreprenörer mm. Detta är otroligt roligt och jag har fått fundera på hur är jag som ledare, vad tror jag på och hur vill jag jobba och utvecklas.

Min-sida

Mitt politiska engagemang:
2015 gick jag med i Liberalerna i Varberg. Jag inser nu att jag alltid har haft socialliberala värderingar. Jag tror på individens unika drivkraft till att skapa sitt allra bästa liv och till att bidra i samhället. Samtidigt vill jag ha ett samhälle där vi kollektivt tar hand om varandra i skeden av livet då vi behöver det.

Jag har länge sökt ett sätt att göra skillnad på jorden när jag lever här. Det är en anledning till att jag tycker det är så otroligt roligt att jobba med människor. Nu har jag även fått möjlighet att kunna påverka genom mitt politiska engagemang. Det ska jag ta till vara på och bidra till att alla barn får det bättre. Varenda unge i Sverige har rätt att växa upp i trygga hemförhållande utan något våld. Det är min uppgift att se till att det blir verklighet.

Mitt syfte med denna blogg:
Jag vill inspirera andra till att gå utanför sin bekvämlighetszon och inse att varje individ har sin egen framtid helt och hållet i sina egna händer! Den enda begränsningen för oss är i vårt eget huvud! Med rätt inställning och beslutsamhet finns det inga gränser. Nej, livet är inte rättvist. Men vi kan alla göra något bra av vårt liv om vi tar tag i det och tar ansvar för vår egen lycka.

4 tankar kring ”Om Cecilia

 1. Bella Cotter

  Jag ville läsa några resentioner om ”Riva pyramiderna”, och hittade dig, och denna webbplats. Jättekul och inspirerande. Nu lyssnar jag på boken och liksom du fascineras jag av den. Härligt när man hittar något som får en att växa.
  Jag ska även ge mig i kast med denna bloggen för den verkar riktigt intressant.
  Trevligt att ”träffas” 🙂
  Hälsningar från Bella Cotter

  Svara
  1. Cecilia Rönn

   Hejsan Bella

   Vad roligt att höra. Det är också spännande tycker jag att boken skrevs för så länge sedan och ändå känns väldigt aktuell. Hoppas du kan inspireras av några saker jag har reflekterat kring. Trevligt att ”träffas” (=

   Svara
 2. Pingback: Varför jag är Liberal riksdagskandidat för Halland | Cecilia Rönn

 3. Pingback: Varför jag är Liberal Kommunkandidat i Varberg | Cecilia Rönn

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *