Nyhetsmorgon

I måndags var det som jag tidigare skrev dags att åka upp till Stockholm för att delta i Nyhetsmorgon. Jag kände mig inte så nervös, däremot lite förväntansfull. Det skulle bli en ny och rolig erfarenhet. Jag hade valt att åka upp tidigt för att ha tid i beredskap om trafiken tex inte var på min sida. Trafiken var lugn och jag var där i väldigt god tid.

Väl på plats i TV4 huset fick jag börja med att bege mig till sminket. Vi kom överens om en ”naturlig” look då jag i vanliga fall aldrig använder något smink alls. Shit vad snygg hon gjorde mig! Tänk att lite smink kan göra sån skillnad… (Funderade på om jag skall orka med att göra sånt på morgonen… Men kom sen fram till att det inte finns någon vits med det) Håret ville hon inte ändra på så vi lät det vara. Efter det fick jag bege mig till ”väntrummet”. Där fanns soffor och frukost samt två stora tv-apparater. Jag som är fostrad i att hela tiden se potentialer slogs av hur mycket folk det var där. Totalt 5 personer som inte såg så jätte upptagna ut. (Men såklart såg jag ju bara deras arbetsdag under en timme. Så det är kanske inte alls representativt…)

När det började bli vår tur fick vi på mikrofonerna och sen fick vi gå in och småprata lite med programledarna innan sändning. Jag hade fått göra en förintervju några dagar innan. Men frågorna var inte riktigt samma och  även om det kändes bra så insåg jag efteråt att jag nog hade svarat lite annorlunda på några av frågeställningarna. Inte i att jag tycker annorlunda utan snarare i aspekten att få fram mitt budskap tydligare. Men i det stora hela var det en väldigt rolig upplevelse.

För att se klippet, klicka här.

 

3 reaktion på “Nyhetsmorgon

 1. Marie

  Jag har kollat på klippet i efterhand och tänkte på att du var extra snygg 🙂
  Och att du svarade bra såklart!

 2. Cecilia

  Hej!
  Ja, visst var jag. Tack, det är ju ändå svaren som är viktigast antar jag… (=

 3. Adriana

  Vi tittade på live programmet – på jobbet :)) Hoppas att det är OK 😉 Jag tycker att du svarade bra och du hade självtroende och man kunde inte se att du var nervös;) . Buddkapet var tydligt. Du är en bra talare, Cecilia – och jag kunde se detta genom att lyssna på dina svar;) Din Tv debut var framgångsrik!!!

Kommentarer inaktiverade.