Min nya Oas – Oasis yoga

En önskan och ett mål jag har haft med resan till Thailand. Var att det skulle ge mig möjligheten att intensifiera min yogaträning för att se hur jag mår av det. Så ganska direkt här nere löste jag medlemskap på Oasis yoga under hela vistelsen här. Nu har jag som rutin att träna varje morgon efter lämning av barnen i skolan. (Om vi båda är hemma då såklart) Idag dyker UB så idag har jag inte tränat och vilket sug jag känner!
På morgonen är det fysiskt krävande yoga nästan varje dag. Två gånger i veckan är det min tidigare favorit, Yin yoga. De andra gångerna är det Flow och Ashtanga. Vad utmanande och fysiskt krävande det är! Och vad roligt det är! Det trodde jag aldrig att jag skulle tycka. Men på ynka tre veckor känner jag mig märkbart starkare, jag har större kroppskontroll, jag har tom provat på huvudstående som jag har suktat efter ett tag. Nu vill jag inte få dig att tro att yoga handlar om prestationer. Det gör det inte! Men för mig har en del av yogan varit att bli starkare och få större kroppskontroll. Detta gör att jag känner mig mer bekväm i min kroppskostym. Jag vill liksom kunna använda den så som jag vill. Samtidigt så är det otroligt välgörande för sinnet. Allt handlar om andning, närvaro, att vara snäll mot sig själv och tacksam för det jag har. Varje pass avslutas med att tänka och träna på just det. Tacksamhet. Jag tänker ofta på det, hur tacksam jag är för allt jag har i mitt liv. Att göra det gör mig gladare, lyckligare och mer ödmjuk.

Denna vägen passar inte alla, men yoga och meditation. Det är verkligen rätt för mig. Jag känner det i varje cell i hela kroppen. Hur mycket jag älskar det, hur tacksam jag är att jag kan utföra dessa två saker. Och allra helst nu när jag kan göra det så gott som varje dag!


Tack Oasis yoga för att ni är här och att ni är fantastiska instruktörer, tack min kära man för att du förstår hur mycket jag älskar och behöver detta och att du unnar mig den här egentiden varje dag. 💕🙏

2 reaktion på “Min nya Oas – Oasis yoga

 1. Peter Nilsson

  Såja! Härligt att du hittat även vår lilla oas. Älskar Oasis och de är såååå skickliga och mysiga instruktörer. Varje år så är det vår fasta Yogapunkt på vår resa till Lanta. Fortsätt ha det mysigt, utvecklas och njut! Kraaaam Peter

  Ps Hur svårt kan det vara att må bra? 😉

  1. Cecilia Rönn Inläggsförfattare

   Vilket ställe! Verkligen duktiga instruktörer. 🙏
   Förstår att ni gillar det. Tror nästan att Ashtanga är min nya favorit! 😅
   De ska ju till Varberg i höst. Sugen på att anmäla mig…
   Hur svårt kan det vara. 😄 Det svåraste just nu är att hitta tid att läsa. 😉 Men jag är snart klar med ”Hur svårt kan det vara att må bra” 👍
   Kram!

Kommentarer inaktiverade.