Min föreläsning på Kvalitetsmagasinet Live

I veckan hade tidningen kvalitetsmagasinet ett event. Kvalitetsmagasinet live. De hade en späckad dag med fokus på att få ledningen med på förbättringsarbete. Jag hade förmånen att få vara med att ge min syn på ledarskap. Jag deltog i det som de kallade parallela spår. Det fanns 6 olika föredrag att välja på och deltagarna fick välja 2 av de som de ville lyssna på och delta i. Så detta var ett lite annat typ av upplägg än innan. Vi varvade med bi-kupor och mycket diskussioner. VIlket var väldigt roligt. Istället för att bara stå och prata.


Bild lånad från kvalitetsmagasinet

Det var verkligen jättekul som vanligt. Då jag inte föreläser så jätteofta så hinner jag tydligen glömma hur roligt det är och när jag har gjort det igen så är jag fylld av glädje. På tåget hem kände jag dock också att tröttheten var nära och dagen efter skulle hemtentan lämnas in och igår började min nya kurs, Strategi. Roliga saker men ändå lite mer intensivt än vad jag är van vid nu i mitt studentliv. (Vad snabbt det går att vänja sig vid andra vanor)