Hemma igen

Så var vi hemma igen. I torsdags (den 4 maj) landade vi på Landvetter. En dygnslång resa för att komma hem var slut och det återstod endast 1 timmes bilfärd hem.

Min gulliga mamma hade gjort lunch till oss så vi stannade till hos dem för att äta lunch. Väl där överraskade hon dessutom med lite presenter. Så väldigt snällt.

Vi fick krama om Wilma som vi inte sett på 3 månader och vi fick en väldigt god lunch. Sen bar det slutligen av hemåt till vårt hus. Det var konstigt att komma hem. Det andra stället i Thailand blev ju också vårt hem, med en väldigt härlig vardag. Så att komma hit kändes märkligt. Nu är det över, den där härliga kravlösa vistelsen med massa familjetid. Nu skall det packas upp, tvättas, klippas gräs, rensas i rabatter, förbereda skolstart, handla mat, förbereda att börja jobba igen… Ja, en helt vanlig vardag helt enkelt.

Vi gladde oss mycket åt att vi kom hem till strålande väder. Jag fyllde år på lördagen och som vanligt visade sig solen från sin bästa sida på min födelsedag. Vi har njutit av att kunna vara ute, sitta på altanen och njuta samt låta barnen (Nils) springa runt på gräset.