Bokutgivning – Vem leder kommunen imorgon

I förra veckan var jag på bokutgivning av boken ”Vem leder kommunen imorgon”. Den är skriven av Sten Wallmark, en fantastisk person som jag kom i kontakt med för några år sen i samband med att jag vann priset Årets unga chef. Han ville att jag skulle komma till deras traini program och tala för deltagarna. Efter det har vi pratats vid några gånger och för ett tag sedan hörde han av sig och sa att han håller på att skriva en bok. En bok till kommunerna i Sverige om att de skall våga anställa unga talanger och chefer. Jag medverkar i boken tillsammans med ett antal andra personer som ger sin åsikt i ämnet.

Sten är verkligen en fantastisk person som brinner för att släppa fram unga talanger in i kommunen och få kommunen att konkurera med den privata sektorn.

Jag har inte läst boken ännu, men skall såklart göra det. Jag tror verkligen att om fler personer som Sten jobbar i kommunerna så skulle några av de fördommar som finns om kommunen som arbetsgivare vara borta!

IMG_2220.JPG