Att förbereda sig inför en Indienresa

Imorgon bär det av till Indien inom ramen för den internationella ledarskapsutbildning jag går inom Carlsberg Group. Skall såklart bli fantastiskt roligt och spännande. Samt lite skrämmande och nervöst.

Jag gillar att ha kontroll, att planera, att ligga steget före, att göra listor. Helt enkelt att förbereda mig. Men den här våren har det varit lite mycket, så jag har helt kommit ur gängorna när det gäller att ha koll på saker runt mig. Jag har missat saker hemma och dubbelbokat mig.

För att inte tala om förberedelserna till den här resan…Visumet fixade jag precis i tid, sprutvaccinationen blev iof gjord i tid. Fick även malaria och mag-vaccin utskrivet till mig för att hämtas på apoteket. När jag igår, 2 dagar innan min resa äntligen kom iväg till apoteket fick jag veta att det där magvaccinet skulle tagits 2 veckor innan resan… Jag brukar göra checklistor inför resor. TIll denna har jag packat på känn.

Så nu sitter jag här och undrar om jag kommer sakna kläder, har glöm att packa något riktigt viktigt och om jag kommer straffas med magsjuka för att jag har missat att vara strukturerad. Detta är lite för manjana för min del.