Vikten av att trivas tillsammans

Jag här ändå en sån tur, ett sånt privilegium att få jobba på min arbetsplats och att få känna de härliga människorna som jobbar där. De allra flesta tycker att det är viktigt att trivas tillsammans.

Personalen i Ramlösa, de är härliga de. Jag är glad över att ha fått tillbringa de senaste 4 åren där. Även om det blir mindre tid där nu så hoppas jag att känslan av att vara välkommen inte skall försvinna.

Minns det fortfarande som igår, när jag första dagen presenterade mig i matsalen för alla som jobbade för- och eftermiddagsskiften. Känslan jag fick från personalen var att jag var välkommen, att de tyckte att det var roligt med en ny kollega, att de var nyfikna på vad jag kunde och vad jag ville. Tack för det! Jag minns det som igår. Det fick verkligen mig att trivas tillsammans med mina kollegor på anläggningen.

Det är viktigt att ha roligt, det är viktigt att trivas med sina kollegor, att skratta tillsammans och att göra ljuspunkter i vardagen tillsammans även om allt runt omkring krånglar. Vi har det så på iaf några skiftlag. Vet inte om alla känner så, har faktiskt inte fått det bekräftat.

Iaf, i fredags förra veckan så hade vi en grillfest med personalen. I all sin enkelhet, beställt kött som grillades, de hade tagit ut bord från matsalen och ställt utanför och njöt av solen och sällskapet. Svårare än så behöver det inte vara! Det var supertrevligt.

Tack kära kollegor för att jag har förmånen att jobba med er!

20140429-214711.jpg

20140429-214722.jpg

20140429-214731.jpg