Semester

Första dagen på semestern. Känner så stort behov av att stänga av allt. Bara vara, inte tänka på jobbet alls. Då är det ibland bra att åka iväg. Lämna hemmet och inte ha några måsten alls eller bli nådd. Men nu är det inte så, jag har ju medvetet inte planerat något på semestern. Kände ett behov av det också. Att bara vara.

Tänkte avsluta och göra klart lite saker i helgen. Men det är nog meningen att jag bara skall vara, ha semester och stänga av. Just nu så funkar inte datorn hemifrån. Trots tre samtal med vår IT-support i veckan som gick så är inte problemet löst. Telefonen har lagt av. Den funkar när den ligger på laddning. Tillbaka till fast telefon med sladd… Det känns allt lite ovant. Så jag tänker att jag tar allt detta som tecken på att jag skall vara ledig.

Så idag var första dagen, en tur till Stättared, fika, titta på djuren och gå i skogen. Inte helt avslappnat, inte den bästa starten, men ändå helt ok. Nu är jag sugen på att få massor med mystid med sötskruttarna och träffa vänner jag träffar alldelles för sällan.