Ny vardag

Då har jag haft min första dag i min nya vardag. Min vardag som student. Det var roligt, spännande och förväntansfullt. Jag konstaterade dock att jag kände mig lite vilsen bland de huskroppar och byggnader som är Göteborgs Universitet. Men när jag hittat rätt, tagit kort och gick in i salen var min andra iaktagelse att det är inte jättemånga 30+ personer som studerar… Dessutom var nästan alla programstudenter och kände varandra redan sen innan. Så vi får väl se hur det blir med att lära känna massa nya personer. Några hoppas jag ändå på att det blir.

Dock så vill jag be om ursäkt till alla ekonomer där ute, i mina tankar så hade jag en förutfattad mening att detta inte skall kräva så stor insats från min sida. Men jag insåg direkt att det krävs visst en hel del. Det är föreläsningar nästan varje dag och till varje föreläsning skall man läsa ett antal ariklar, kurslitteratur och lämna in övningsuppgifter. Egentligen borde jag väl inte bli förvårnad, men mina ingenjörskollegor har alltid påstått att det där med att läsa ekonomi, det är inte så tidskrävande…. Vi får väl se, men ärligt talat är jag glad att iaf den här föreläsaren som vi har i Strategisk marknadsföring var väldigt kompetent och verkade väldigt krävande. Det är ju då jag kommer lära mig som mest.

Tänker att jag är lyckligt lottad som kan välja att skapa mig den här vardagen jag kommer ha närmsta året. Det skall bli väldigt väldigt roligt.