En till väldigt inspirerande person

För några veckor sen skrev jag ett inlägg om min kära stora syster som verkligen inspirera mig. Idag är det dags att lyfta fram en annan person som också är en sann förebild.

Även henne råkar jag vara släkt med. Hon är nämligen min kloka lillasyster. Hon blev för ca 9 månader sen mamma till en underbar liten son. Hon har inget förhållande med pappan, utan gör detta till största delen helt själv. Det är helt underbart att se henne med sin son! Hon ser ut att njuta av varje stund och hon tycker alltid att det är värt det, även om hon inte får sova på flera nätter som när han har varit sjuk. Jag minns att jag några gånger när W var liten fick be UB att ta honom på nätterna när han skrek och skrek. Jag var så trött att jag inte litade på mig själv helt. Men hon fixar det på något sätt!

Inte nog med det, även om hon har fullt upp med sitt eget har hon alltid tid för andra i hennes omgivning. Hon ställer alltid upp på familj och vänner och är där och stöttar dem. Jag förundras över hur mycket hon har att ge andra och vilket gott hjärta hon har.

Som om det inte räcker, så är hon dessutom en helt otroligt bra säljare och ledare. Hon jobbar i en skobutik sen många år och hon har senaste året haft ansvaret som butikschef. Hon ser till att allt stämmer, från inventeringar till kampanjer, till scheman mm. Dessutom har hon vunnit flera priser inom företaget för bästa försäljning mm. Kunder kommer fram till henne på stan och undrar hur det är, när hon jobbade som gravid var det många som oroade sig för henne så hon inte tröttade ut sig. Hon hade kunder som kom tillbaka bara för att hon var där och hon bemötte alla med respekt och vänlighet samtidigt som hon är otroligt kunnig inom sitt område. Det finns inget hon inte vet om skor…

Hon är så otroligt stark, har så stor integritet, vilja av stål, envis, godhjärtad, klok och glad. Alltså en helt underbar människa. Nathalie, jag är så tacksam över att få vara din syster!

2 reaktion på “En till väldigt inspirerande person

  1. Pingback: Vardagshjältar

Kommentarer inaktiverade.