Bokrecension – Mitt liv som gift

Jag har precis lyssnat klart på en ljudbok som heter ”Mitt liv som gift” och är skriven av Anna Mannheimer. Tror att jag fastnade för boken pga författaren. Anna Mannheimer tänkte jag… Vips så var jag tillbaka i Laröd, det var söndag och jag gick på en lång morgonpromenad med min älskade Wilma. Jag hade lurar i öronen och där hörde jag bland annat Mannheimers röst. Mannheimer, jag och Wilma, vi har håll varandra sällskap på massor av mina helgpromenader runt om i Laröd. Oftast i utkanterna så att Wilma fick springa fritt, hon har inte lyssnat sådär jätteintensivt tror jag. Hur som helst, därför fastnade jag för boken.

På beskrivningen kändes den lättsam och rolig. Precis det jag var på humör för efter att ha malt igenom ett antal av Herman Lindqvist böcker om vår dramatiska historia.

Boken handlar om hur det är att vara gift och hon drar många egna paralleller till sitt eget 10 år långa äktenskap med sin make Peter Apelgren. Jag tycker att hon skriver underhållande, lättsamt och igenkännande. En bra feelgood bok som absolut är värd att läsas. Den passar nog jättebra i hängmattan i sommar.


Här hittar du boken: Adlibris, Bokus, CDON 

(Såg nu att den verkar vara nyutkommen så det kostar ca 180 kr som inbunden. Jag tycker nog att det var lite dyrt. För mig känns detta som en perfekt pocketbok att ha med sig på stranden eller semestern. kanske kommer den som pocket lite billigare till sommaren…)