Min resa

Min bakgrund:
Jag är uppväxt på en liten ort utanför Varberg, Veddige. En bra uppväxt med vänner och fritidsaktiviteter. Jag har alltid idrottat i lagsport och lärt mig mycket om samarbete och vinnarvilja genom det.

Min familj är stor. Jag har sex syskon. Jag är i mitten. Två äldre och fyra yngre. En kollega till mig sa när han fick veta hur många syskon jag har ”Så det är därför du är som du är”. Det säger väl endel om att omgivningen formar en… Mina föräldrar är typiska 40-talister som har arbetat hela livet och sätter väldigt mycket i att göra ett bra jobb. De har dock inte valt att utbilda sig utan jobba hela livet, vilket kanske har minskat deras valmöjlighet inom arbetslivet. Med stor familj och inga högavlönade jobb var det alltid mycket fokus på ekonomin hemma. Utlandssemester hände en gång under min uppväxt och såna saker var en otrolig lyxkonsumtion.

Jag har fått med mig mycket hemifrån som jag är stolt över. Jag fick en otrolig envishet och drivkraft som jag har haft hjälp av varje dag. Jag vet att jag kan om jag vill. Inget är omöjligt, allt går. Jag var först i familjen med att läsa vidare och göra karriär. Av en anledning, jag vill ha ett roligt jobb! Jag vill att det skall vara roligt på arbetsplatsen som jag tillbringar min mesta vakna tid på. Det är en grundförutsättning för mig. Och jag har fått lära mig att det är jag, bara jag som skall ta ansvar för min egen situation.

Mina motto är: 
”Du kan om du vill! Inget är omöjligt”
”Se individens styrka och drivkraft. Alla är unika”
”Var generös och givmild”
”Ångra inte saker du inte gjorde, ångra hellre saker du gjorde”
”Följ din magkänsla och gör det som känns rätt för dig och gör att du kan sova bra om natten”
”Du har inte misslyckats med något innan du slutar försöka”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *